<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2357073515702091952\x26blogName\x3dCik+Lynn\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://lynnrazif.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://lynnrazif.blogspot.com/\x26vt\x3d5252543036622179994', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
 photo JOKLI_zps6vu0ogie.png





Bismillah
Monday, 18 August 2014 by Cik Lynn


Assalamualaikum and hi sisters and brothers ! Hehehe akhirnya ya ampun ya ampun ya ampun berjaya jugak bukak blog balik hahahaha. Gini slot drama nya ringkasan nota homework Cik Lynn, watak utama nama Lynn Razif dalam blog ni dan boleh ke navigation "Her" untuk lebih lanjut.
Dan dengan ini mari lah kita semua berjemaah doa supaya blog ini aktif selalu, Amin. Eh

Cik Lynn tak nak korang semua pepening. Sebab kita tak femes mana tapi mana tahu ada yang tengah blog-travel ke time-travel ke space-travel ke relationship-travel keee terlompat dekat sini, apa kata apa kata apa kata, haish malu la nak cakap ! meh tengok introduction

 photo BAHO_zps4c8cafca.jpg





 photo sadx_zpsal7meqfg.png


currently online