<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2357073515702091952\x26blogName\x3dCik+Lynn\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://lynnrazif.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://lynnrazif.blogspot.com/\x26vt\x3d5252543036622179994', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
 photo JOKLI_zps6vu0ogie.png





Flora Kafe
Tuesday, 19 August 2014 by Cik Lynn



 photo 1_zps683d7d10.jpg

Assalamualaikum sisters and brothers ! Hari ni Cik Lynn nak cerita dan kongsi pengalaman/ilmu/tips nak cair kan gewey ke awek ke fiancee ke isteri ke semua kaum kerabat sekalian ghupa. Hehehe. Hari jadi muda Cik Lynn yang lepas abe Cik Lynn bersungguh sungguh UHU mulut dia nak buat surprise yang rupa rupanya ke Flora Kafe ! Ya Ampun, siapa tak suka yedok ? Kafe bonga bonga syurga cinta gitu, jah oi. Alhamdullilah, Allah beri kesempatan merasa fefeeling gembira tuan puteri hehehe.

 photo 2_zpse3e1066c.jpg

Jom ke sini babyboys babygirls !

So here I am, to the rescue untuk rakan rakan yang buntu botak tak ada ayak otak nak pikiaq dah. Haaa tu dia hahaha.

 photo 3_zpsc6db6bbb.jpg

Interior dalam Flora Kafe yang nak cabut mata tengok keliling

Flora Kafe ni atas peta berada di :
Ground Floor,The AmpWalk 218, Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur., Kuala Lumpur, Malaysia

 photo 4_zpse0ab7f94.jpg

Gambar semua Cik Lynn ambik tau, takmoh curik haip

Kata Flora Kafe :
Kafe yang terletak di Plaza AmpWalk ini menyajikan hidangan makanan dan masakan melayu tradisional yang murah,enak dan hebat. Dekorasi bergaya urban dalam suasana santai menambahkan lagi keunikan persembahan secara keseluruhan.Rasailah keenakan dan kelazatan masakan kami bak seperti hidangan masakan ibu di rumah.Kecantikkan dan keindahan dekorasi kami ternyata luar biasa,malah layanan perkhidmatan pelanggan kami yang mesra telah jelas terbukti. Ramai yang sudah teruja dan merasainya. Apa lagi yang ditunggu ? Jom ke Flora Kafe.

 photo 6copy_zpsf31c5c5c.jpg

Thank you for the suprise, Qaiyum. Couldn't feel more bless than having you around me every single day.*tetiba

Flora Kafe best nya pasal dorang sebenarnya owner nya friendly kata si abdul qaiyum yang berurusan dengan owner nya time nak buat tempahan. So Cik Lynn pun teropong teropong, haah haah friendly orang nya, ramah ringan mulut nak bercerita dengan customer, seronok kau tau ! Flora Kafe ni variasi services ada --
  • takes reservations
  • walks-in welcome
  • good for groups
  • take out
  • delivery
  • catering
  • waiter service
  • outdoor seating

     photo 5copy_zps0706f473.jpg

    Orang melayu makan makanan melayu baru ngam selera kan ? Ni sekali dalam set, banyaaaaaaaak ya ampun lauk. Sedap pulak tu, ya rabbi. Siap bungkus bawak balik ahahahahahaha tak tipu tak tipi, saia janji awaa.

    Cik Lynn tahu pebenda yang korang tengah buat tuuuuu. Kira berapa helai rambut gugur sebab kena spend money money kan kan kan. Leklu babygirls babyboys, sebab kafe ni ada set tertentu dengan harga yang berpatutan dan sesuai untuk boyfriend macho nak surprisekan girlfriend manjewwws. Sebab sebab sebab bagi yang berdua je harga untuk whole pakej termasuk la makanan, photographer, kek, romantic decoration, nyanyi happy birthday ke anniversary ke apa kee siap waiter service semuuaaaa nya RM100++ sahaja !! Nama pakej ni Kemboja. Hehehe

     photo 8_zpsf4551b81.jpg

    Contact dorang dengan rilex brader mood :
    Korang boleh deal sendiri dengan Mell yang sempoi
    012.2070166 / 03-2181 0986 (mel)

    Boleh je korang nak surprise kan mak ayah punya anniversary ke birthday ke kan. Jangan girlpreng boypeng je kanzz. Dan best nye seronok nya tak semestinya untuk reservation je tau, nak lunch sesuka kat sini pun boleh, harga serendah RM13 dan ke atas.

     photo 9copy_zpsb2e4f5df.jpg

    Semua yang baik baik untuk semua, Amin.

    Labels: , , , , , , , , ,






  •  photo sadx_zpsal7meqfg.png


    currently online