<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2357073515702091952\x26blogName\x3dCik+Lynn\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://lynnrazif.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://lynnrazif.blogspot.com/\x26vt\x3d5252543036622179994', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
 photo JOKLI_zps6vu0ogie.png





Kidz & Creme Setia Alam
Wednesday, 27 August 2014 by Cik Lynn


 photo 00_zps4eabb09d.jpg


Assalamualaikum and hi sisters and brothers. Wahahaha menghilang Cik Lynn beberapa hari ni. Kekonon sibuk. Haah sibuk sangat, anak anak. Sibuk makan ! Ternak pipi dah macam kek lapis bertingkat bangunan petronas, haa kau umpama dia hahaha.

 photo 04_zps6e651e1b.jpg


So, nak cerita Cik Lynn dan kembaq lain mak lain ayah yang entah kenapa akan akan rautnya si Kak Cah pergi ke kedai Kidz & Creme milik actor handsome pojaan kaum ibu mak mertua akak jiran sebelah cousin gila kau tu, Aaron Aziz. Hehehe tak jauh mana dari kawasan rumah kitorang, so mari kita terbang ke Setia Alam, Shah Alam.
Atas peta keliling kedai di :
No. 5 Jalan Setia Dagang U13/AK Setia Alam Sunsuria, 7th Avenue 40170 Shah Alam

Kak Cah dari 10 batu jauh memang dah berzikir mee bandung hahahaha Makanya Kak Cah pun order la mee bandung yang angin popular hollywood dok khabar sedap dik non. Cik Lynn selera nak makan mee goreng time tu hihihi

 photo 01_zps9ed7dca1.jpg


Untuk yang survey harga, Cik Lynn nyanyi dikir barat sediakan duit yang mencukupi la sebab dari pandangan Cik Lynn, harga yang ada bukan lah student price gitchewwwww. Mee Bandung Kak Cah eh dah macam sepasang nama nya hahahaha tu berharga almost RM25 haaaaaaaaaaaaa dengung harkat panjang. Dengan udang besar nak mampus dan rasa yang sedap tu agak la berbaloi nak rasa hihih. Mee goreng Cik Lynn pulak RM18 tak silap. Setanding dengan harga, portion dia besaq boleh share dua orang yang nak romentik rementiks tu.

 photo 03_zps2a8962d4.jpg


Ini Kak Cah, sebaya dengan Cik Lynn masih mencari tulang rusuk kiri teman kita hari tu makan tak ingat dunia wahahahaha. Kek dekat sini tak tipu sedap. Tak tipu tak tipu. Sedap weyh sedap hahahaha Tak kering texture kek nya, manis pun sedang elok tak la sampai kau tak rasa mana tekak kau sebab manis sangat, sedang elok gitchewww. Harga standard kek dekat sini around belasan ringgit depends apa yang enkorang pilih hihihi.

 photo 02_zps5759a67e.jpg

Ini Nutella Red Velvet


 photo 05_zps21375643.jpg

environment dia pun seronok, layanan pun mesra alam hikhikhik tak ada la kekok ke apa kita nak order !

Labels: , , , , , , ,






 photo sadx_zpsal7meqfg.png


currently online