<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2357073515702091952\x26blogName\x3dCik+Lynn\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://lynnrazif.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://lynnrazif.blogspot.com/\x26vt\x3d5252543036622179994', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
 photo JOKLI_zps6vu0ogie.png





Akhirnya...
Friday, 24 October 2014 by Cik Lynn

 photo 1_zps26a7849d.jpg


Assalamualaikum sisters and brothers. Hihi lama tak update bukan lupa tapi buat buat lupa kahkahkah ! Banyak benda selang seli masuk anyaman hidup cik lynn ((ayat bonga bonga retro)) tapi tak kepoh la nak cerita semua.
 photo 2_zps83dac224.jpg

Baru baru ni pergi berjalan dengan Kak Cah kita yang semakin berjaya dalam bisnes dia, Alhamdullilah. Senang hati kan tengok kawan kawan kita semua naik tangga sikit sikit ? Doa Cik Lynn untuk kawan kawan yang sudah puya jalan hidup yang berjaya, moga dimurahkan rezeki dan sentiasa humble hehehe

 photo 4_zps7898dae8.jpg


Ke Avillion Admiral Cove Port Dickson ! Cahantik sangat tempat dia, tersangat la ada privacy ((emoticon monyet tutup mata kat sini)) Berjalan dengan Kak Cah seharusnya gamble sana sini hahaha terjun je mana mana yang dia nampak !

 photo 3_zps7bdfba0c.jpg


Bilik Alhamdullilah sangat selesa, luas, nak berzikir cantik banyak kali. Hahahaha. Pastu kalau keluar bilik, ada view kekapal omputeh semua tu, siapa rasa nak berhindustan sila kan lah.

 photo 7_zpsbd79a9e5.jpg


Swimming pool pun ada, kitorang takpi pun, ada omputeh pakai bikini itew malu la awak. Hikhikhik. Café kat sini pun cantik (kata nak zikir kan) cantikkkkk sangat ! services pun bagus, tak kekok nak ke sana ke mari. Ada certain tu buat kita rasa macam “aku peratiii je kau nak bangun ambik makanan bape kali” punya style kan ? kan tak selesa tu haiyak.

 photo 8_zps3e8e6c66.jpg


Tapi apa yang tak best kat sini adalah wifi hotel hanya dekat lobi sahaja sobs. Kempunan kau tau tak ? sanggup lepak lobi tinggalkan bilik princess tadi hmmph, spoil betul ((nangis mascara)) Tapi sebaik la lobi ada katil. Public bed eh. Hahahaha

 photo 6_zps283abc89.jpg


Seronok walaupun cuti dalam Malaysia je, itew tak mampu nak pergi jejauh macam awak tu. Mak ayah tak kasi pun huaahhhhhh. Kak cah yang tolong drive kan, mekasih tak mekasih, sayang awak banyak banyak ! muahhhhhh ! Moga sukses dalam bisnes awak, jauh jauh tinggi berjaya pun tak apa, asal awak ingat langit tanah awak dekat mana, dengan siapa yang lambung awak kuat sampai awak berjaya nanti. Tau ? hugs and kisses

 photo 5_zps87406d1f.jpg


Ruang kosong dalam hati Cik Lynn still lagi berfikir apa hidup aku ini sekadar wujud ? Githcew skema nya statement. Mu tapaham ? Halahhhh, payah betul kau ni tau, gini, kau ada punya la banyak angan nak buat itu ini nak jayakan itu ini tapi bila terlampau banyak sangat angan dalam kepala kau tu, dia meletup bom magik terus jadi debu ala ala Frozen. Cenggitu. Kau tak tengok Frozen kau punya masalah rumah tangga, Cik Lynn tamasuk kampong ((eh)) Kalau ada rezeki, InsyaaAllah, angan angan Cik Lynn tak jadi kepulan cotton candy dalam kepala. Amin. ((ayat nak sedapkan hati sendiri kahkahkahkah))

Labels: , , , , ,






 photo sadx_zpsal7meqfg.png


currently online